İNFLACORT Nebülizasyon Süspansiyonu 0.5 mg/ml 20 adetlik ambalaj güncel perakende satış fiyatı 562.42 TL'dir.
İNFLACORT Nebülizasyon Süspansiyonu 0.5 mg/ml 20 adetlik ambalaj
INFLACORT 0.5 MG/ML NEBULIZASYON SUSPANSIYONU (20 ADET)
Eşdeğer İlaçlar
| İlaç Adı | Firma | Fiyat |
|---|---|---|
| İNFLACORT Nebülizasyon Süspansiyonu 0.5 mg/ml 20 adetlik ambalaj Şu an incelenen | Bilim | 562.42 TL |
| PULMİCORT Nebulizer Süspansiyon 0.5 mg/ml 20x2 ml'lik ampul | AstraZeneca | 562,42 TL |
| MAXAİR Nebulüzasyon İçin Tek Dozluk İnhalasyon Süspansiyonu 0.5 mg/ml 20x2 ml'lik flakon | Deva | 241,93 TL |
Yan Etkiler
Yaygın: 10 hastanın birinden az, fakat 100 hastanın birinden fazla görülebilir (%1 - %10)
- Öksürük
- Boğazda hafif bir iritasyon (tahriş)
- Ağız ve boğazda mantar iltihabı
- Ses boğuklaşması
Seyrek: 1,000 hastanın 1'inden az görülebilir (%0.1 - %0.01)
- Depresyon
- ,sinirlilik
- Deri döküntüsü
- Huzursuzluk
- Kontakt dermatit
- Ürtiker
- Deride morarma
- Davranış bozuklukları
Aşağıdakilerden biri olursa, ilacı kullanmayı durdurunuz ve DERHAL doktorunuza bildiriniz veya size en yakın hastanenin acil bölümüne başvurunuz: Anjiyoödem, bronkospazm ve anaflaktik reaksiyon dahil ani ve geç aşırı duyarlılık reaksiyonları.
İnhalasyon glukokortikosteroidleri ile, nadir olarak, bazı hastalarda, muhtemelen doza, tedavi süresine, birlikte kullanılan ya da daha önceden kullanılmış olan steroidlere kişisel duyarlılığa bağlı olarak adrenal hipofonksiyonu ve büyüme hızının azalması dahil, sistemik glukokortikosteroidlerin bulgu ve belirtileri ortaya çıkabilir. Seyrek durumlarda inhale kortikosteroidlerle tedavinin daha genel yan etkileri görülebilir. Yorgunluk, baş ağrısı, mide bulantısı veya kusma meydana gelirse bunlardan şüphe edilebilir.
Prospektüs
Sık Sorulan Sorular
Evet, İNFLACORT Nebülizasyon Süspansiyonu 0.5 mg/ml 20 adetlik ambalaj beyaz reçetelidir.
İNFLACORT Nebülizasyon Süspansiyonu 0.5 mg/ml 20 adetlik ambalaj'in etken maddesi Budesonid 'dür.
İNFLACORT Nebülizasyon Süspansiyonu 0.5 mg/ml 20 adetlik ambalaj , Bilim tarafından üretilmektedir.
İNFLACORT Nebülizasyon Süspansiyonu 0.5 mg/ml 20 adetlik ambalaj'in barkod numarası 8699569520139'tür.
Vademecum Online Son Duyuru
08.10.2026 - Aynı anda kullanılan iki ilaç, tedavinin sonucunu tamamen değiştirebilir mi? Prof. Dr. Atila KARAALP ile İlaç Etkileşmeleri ve Klinik Önemi Konulu Webinar'a Davetlisiniz
Aynı anda kullanılan iki ilaç, tedavinin sonucunu tamamen değiştirebilir mi?
Polifarmasi; özellikle geriatrik hastalarda, yoğun bakım vakalarında ve multimorbiditesi bulunan bireylerde ciddi ilaç-ilaç etkileşimlerine zemin hazırlayabiliyor. Bu etkileşimler tedavi başarısızlığından advers reaksiyonlara, toksisite artışından beklenmeyen klinik tablolara kadar farklı sonuçlarla karşımıza çıkabiliyor.
“İlaç Etkileşmeleri ve Klinik Önemi” webinarımızda klinikte sık karşılaşılan etkileşimler, riskli hasta grupları, rasyonel farmakoterapi yaklaşımı ve güncel karar destek sistemleri ele alınacak.
🎤 Prof. Dr. Atila Karaalp
Tıbbi Farmakoloji
📅 12 Ekim Pazartesi
🕘 21:00
👨⚕️ Hekimlere özeldir.
🎁 Katılım ücretsizdir.
Webinarı izlemek ve Medklik'e katılmak için buraya tıklayın.
